052-5932500

מבצע!

COPAIBA קופאיבה

קופייבה נובע מהשרף של עץ הקופיבה שיכול לצמוח למעלה מ 100 מטר וניתן למצוא אותו בדרום אמריקה הטרופית. \

שמן קופייבה נמצא בשימוש נרחב במוצרים קוסמטיים כולל סבונים, קרמים, קרמים ובשמים.

מאז המאה ה -16, שימש שמן אתרי קופייבה בשימושים בריאותיים מסורתיים על ידי ילידי צפון וצפון מזרח ברזיל.

 

205.00

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “COPAIBA קופאיבה”

קבלו את המדריך
"מה הגוף לא מגלה לך?
כוח הריפוי המסתתר
מאחורי המחלה "

השאירו את פרטיכם והמדריך בדרך אליכם

דילוג לתוכן